Mihai Stoica, ofertă-şoc de la Dinamo. „200.000 de euro la semnătură şi 15.000 de euro salariu”

Mihai Stoica a dezvăluit că a refuzat în urmă cu nouă ani o ofertă de la marea rivală, Dinamo, pe vremea când activa la Unirea Urziceni.

15 nov. 2017, 16:31
Mihai Stoica, ofertă-şoc de la Dinamo. „200.000 de euro la semnătură şi 15.000 de euro salariu”

Mihai Stoica a vorbit în Fanatik despre toate cifrele trecerii sale la Dinamo, acolo unde ar fi putut ajunge în două rânduri, în 2008 şi 2010.

Scandal monstru cu Mihai Stoica şi Teodora într-un club de noapte: "Vă omor pe toţi!"

Primul care l-a dorit a fost Cristi Borcea, în momentul în care lucra la Urziceni: "Am avut 200.000 de euro indemnizaţie la semnarea documentelor şi 15.000 de euro salariu net lunar de la Cristi Borcea să merg la Dinamo şi nu m-am dus. Dar nu aveam cum, nu aveam... Mă gândeam doar că va trebui să pun sacoul cu stema lui Dinamo pe piept şi era chiar o imagine de coşmar pentru mine!"

În 2010 a negociat cu Ionuţ Negoiţă: "Cu Negoiţă am vorbit în 2010, la Rin, am fost la el, am discutat, nu am intrat în amănunte, exact când am plecat de la Unirea Urziceni. Nu vorbesc prostii".

"Am 52 de ani, meseria mea este de uz intern. Puteam să merg în Cipru, dar cum să merg în Cipru? Era un patron, disperat. I-am spus: băi, voi la anul vă certaţi pe aici, tu pleci şi mă dau ăştia afară! Poate nu reuşesc să impresionez. Nu vorbesc engleză academic, vorbesc foarte bine, dar nu academic. Mai bine decât mulţi ciprioţi, dar trebuie să vorbeşti greacă perfect ca să te impui acolo. Nu după un an s-au certat, după trei luni! Mi-ar fi plăcut să ajung în ţările arabe, dar acolo toată lumea mi-a zis că este sinucidere din punct de vedere profesional. Nu am avut nicio ofertă de acolo, de ce să mint. Dar pentru bani m-aş fi dus, ca să nu mai am vreo grijă financiară", a mai declarat Mihai Stoica.

Mihai Stoica a vorbit în Fanatik despre toate cifrele trecerii sale la Dinamo, acolo unde ar fi putut ajunge în două rânduri, în 2008 şi 2010.

Scandal monstru cu Mihai Stoica şi Teodora într-un club de noapte: „Vă omor pe toţi!”

Primul care l-a dorit a fost Cristi Borcea, în momentul în care lucra la Urziceni: „Am avut 200.000 de euro indemnizaţie la semnarea documentelor şi 15.000 de euro salariu net lunar de la Cristi Borcea să merg la Dinamo şi nu m-am dus. Dar nu aveam cum, nu aveam… Mă gândeam doar că va trebui să pun sacoul cu stema lui Dinamo pe piept şi era chiar o imagine de coşmar pentru mine!”

În 2010 a negociat cu Ionuţ Negoiţă: „Cu Negoiţă am vorbit în 2010, la Rin, am fost la el, am discutat, nu am intrat în amănunte, exact când am plecat de la Unirea Urziceni. Nu vorbesc prostii”.

„Am 52 de ani, meseria mea este de uz intern. Puteam să merg în Cipru, dar cum să merg în Cipru? Era un patron, disperat. I-am spus: băi, voi la anul vă certaţi pe aici, tu pleci şi mă dau ăştia afară! Poate nu reuşesc să impresionez. Nu vorbesc engleză academic, vorbesc foarte bine, dar nu academic. Mai bine decât mulţi ciprioţi, dar trebuie să vorbeşti greacă perfect ca să te impui acolo. Nu după un an s-au certat, după trei luni! Mi-ar fi plăcut să ajung în ţările arabe, dar acolo toată lumea mi-a zis că este sinucidere din punct de vedere profesional. Nu am avut nicio ofertă de acolo, de ce să mint. Dar pentru bani m-aş fi dus, ca să nu mai am vreo grijă financiară”, a mai declarat Mihai Stoica.