Mihai Stoica recunoaşte incidentul din club: „Mi-am ieşit din minţi şi am exagerat”

Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, a reacționat pe pagina de Facebook după dezvăluirile cu privire la scandalul de vineri noapte, din clubul Loft.

12 nov. 2017, 07:43

Mihai Stoica a explicat ce s-a intamplat vineri noapte in clubul LOFT cand a izbucnit o bataie in care a fost implicat Dan Petrache, iubitul Teodorei Stoica, fiica lui MM.

„Am ieșit a 2 a oară în club în ultimele 15 luni. N-am fost lovit de nimeni, n-am lovit pe nimeni, doar am intervenit pt Dan, prietenul fiicei mele, care se implicase într-un incident. În interiorul clubului, am aplanat conflictul, afară mi-am ieșit din minți și am exagerat, urlând, în momentul în care cineva l-a bruscat pe Dan, deși părea că se liniștise. Nu-l cauționez, a greșit, nu e prima oară, dar sper să fie ultima. Am făcut ce ar face orice bărbat pt familia sa, pt că el, alături de copilul meu pe care-l iubesc necondiționat, este familia mea. P.S. Azi dimineață am fost la antrenament, ne-umflat, ne-tumefiat, ne-învinețit”, a scris Stoica pe Facebook.

Citeşte şi Gigi Becali, despre scandalul în care a fost implicat Mihai Stoica: „I-am spus că la Loft sunt un miliard de draci”

Citeşte şi: Scandal monstru cu Mihai Stoica şi Teodora într-un club de noapte: „Vă omor pe toţi!”

Mihai Stoica a fost implicat într-un scandal monstru într-un club de fiţe din Capitală! Directorul sportiv al FCSB-ului era însoţit de fiica sa, Teodora, şi de iubitul acesteia în momentul în care a început un conflict cu cei prezenţi la masa de lângă.