Mihai Stoica, suspendare DRASTICĂ după incidentele de la FCSB – CSU Craiova

MM Stoica, directorul sportiv al lui FCSB, a fost suspendat pentru o lună de Comisia de Disciplină a FRF pentru incidentele create în timpul partidei din ultima etapă din play-off, contra celor de la CSU Craiova.

14 iun. 2017, 13:44
Mihai Stoica, suspendare DRASTICĂ după incidentele de la FCSB – CSU Craiova

Mihai Stoica își va ispăși suspendarea începând cu startul campionatului, astfel că nu va putea sta pe bancă în primele meciuri din sezonul viitor.

„În baza art. 53.2. din RD, se sancționează dl. Stoica Mihai, delegatul echipei FCSB, cu suspendare pentru o lună și o penalitate sportivă de 720 lei. În baza art. 83.18 din RD, coroborat cu art. 63.1.g din ROAF, se sancționează dl. Stoica Mihai cu o penalitate sportivă de 3.000 lei. În conformitate cu art. 45.1 si 3 din RD, se sancționează dl. Stoica Mihai pentru abaterea cea mai gravă, respectiv suspendarea pentru o lună și o penalitate sportivă de 3.720 lei”, se arată în comunicatul postat de LPF.

Mihai Stoica a avut o reacție nervoasă la finalul meciului cu CSU Craiova de pe 13 mai. Managerul sportival lui FCSB s-a dus în vestiarul arbitrilor și le-a reproșat faptul că a fost eliminat în timpul primei reprize. El a bătut cu pumnul în pereții vestiarul arbitrilor şi a înjurat și un oficial al LPF.

Mihai Stoica a fost trimis în tribună după ce la golul de 3-0 al steliștilor s-a dus banca oltenilor, i-a înjurat și le-a arătat semne obscene!