Mihai Sturzu: Pe Facebook, românii şi-au votat deja preşedintele. Internauţii sunt alături de Victor Ponta

Mihai Sturzu, preşedintele Tineretului Social Democrat (TSD), a declarat că Victor Ponta a câştigat deja bătălia electorală pe Facebook.

05 oct. 2014, 10:05
Mihai Sturzu: Pe Facebook, românii şi-au votat deja preşedintele. Internauţii sunt alături de Victor Ponta

„Victor Ponta a câștigat deja, la scor, lupta din mediul online cu contracandidații săi pentru Președinția României. Primul-ministru este cel mai urmărit politician de pe Facebook și chiar a întrecut la acest capitol lideri ai Occidentului, ai unor state de două sau trei ori mai mari ca România. Era normal ca Victor Ponta să conducă clasamentul în mediul online, având în vedere că este președintele celui mai modern partid din România. PSD a fost primul partid din România, și până acum singurul, care a introdus votul electronic și care a organizat un congres on-line. PSD a demonstrat că s-a schimbat, a pășit în secolul XXI, și la fel putem moderniza și România”, a declarat Sturzu.

Axcesta speră ca like-urile primite de profilul lui Victor Ponta să se transforme în voturi la alegerile prezidenţiale.

„Tinerii din România simt acest lucru, internauții de asemenea, de aceea sunt convins că pe 2 și 16 noiembrie [1] „like-urile” lor vor căpăta formă fizică și se vor concretiza în voturi pentru Victor Ponta”, mai afirmă Sturzu.