Mihai Sturzu: Victor Ponta este singurul candidat la prezidenţiale care propune românilor un mesaj de unitate

Președintele TSD, Mihai Sturzu, a declarat, vineri, că Victor Ponta este singurul candidat la prezidențiale care le propune românilor un mesaj de unitate.

19 sept. 2014, 10:59
Mihai Sturzu: Victor Ponta este singurul candidat la prezidenţiale care propune românilor un mesaj de unitate

„Victor Ponta este singurul candidat la prezidențiale care le propune românilor un mesaj de unitate, după ce timp de zece ani regimul Băsescu a căutat să dezbine societatea românească, asmuțind diferite categorii socio-profesionale unele împotriva altora.

În 2018, la împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire, ar fi bine ca la conducerea României să fie un președinte care în 1989, la Revoluție, nu avea încă 18 ani, un președinte tânăr, care să încheie tranziția de la regimul comunist. Acest președinte este Victor Ponta iar el este susținut de cel mai mare și mai modern partid din România, PSD”, susţine Mihai Sturzu.

În opinia acestuia, „lansarea candidaturii lui Victor Ponta pe Arena Națională, alături de 70.000 de susținători din toată țara, va fi o adevărată demonstrație de forță, un spectacol multimedia, plin de energie și prospețime, pe modelul consacrat în spațiul nord-american. Îi așteptăm, sâmbătă, pe Arena Națională, pe toți românii care văd în Victor Ponta speranța unei schimbări până la capăt!”.