Mihai Trăistariu s-a iubit cu fanele lui. „Toate relaţiile mele au fost cu admiratoare”

Mihai Trăistariu este un personaj controversat, dar femeile roiesc în jurul lui. Deşi a făcut multe acţiuni pe care le regretă, adică acele apariţii indecente de acum ceva timp, acest lucru i-a adus cântăreţului mult succes în dragoste.

06 apr. 2017, 11:21
Mihai Trăistariu s-a iubit cu fanele lui. „Toate relaţiile mele au fost cu admiratoare”

Artistul a venit într-o emisiune TV şi a vorbit, printre altele, şi despre femeile care îi fac mereu avansuri,n scrie spynews.ro. Nici lui Mihai Trăistariu nu îi displace acest lucru, căci toate iubitele pe care le-a avut cântăreţul au făcut parte din publicul său.

Citeşte şi Mihai Trăistariu, mărturisiri emoţionante despre moartea mamei sale

„Toate relaţiile mele au fost cu admiratoare pentru că eu sunt timid de fel şi nu am avut tupeul şi îndrăzneala. Atunci, dacă sunt cinci care mă invită la o cafea, mă mai uit şi eu la poze şi de acolo poate se înfiripă ceva şi de multe ori aşa a şi fost. Cel puţin relaţiile mele de lungă durată au fost aşa. M-au căutat ele pe la concerte. Ne-am schimbat un număr de telefon, ne-am întâlnit de cinci ori şi apoi am făcut o relaţie. E mai simplu pentru mine”, a mărturisit artistul.

Citeşte şi Mihai Trăistariu, membru în grupul „Balena Albastră”. Ce spune cântăreţul de „jocul morţii”

Mihai Trăistariu este un cântăreț român cunoscut și pe plan internațional. A obținut la concursul Eurovision cel mai mare punctaj din istoria României 172 de puncte şi a câştigat titlul de „Cea mai bună voce din România” în 5 din cei 10 ai carierei sale: în 1999, 2000, 2003, 2004 și 2007.