Mihai Tudose, în mesajul de Anul Nou: Mai presus de orice, România este despre "noi"

Publicat: Duminică, 31 Decembrie 2017 18:14 // Actualizat: Duminică, 31 Decembrie 2017 18:14 // Sursa: romaniatv.net

Premierul Mihai Tudose spune că, mai presus de orice, România este despre ”noi” şi despre românii care nu încetează nicio clipă să creadă în această ţară şi că şi-ar dori ca în 2018, anul Centenarului Marii Uniri, să avem puterea de a transforma fiecare reuşită individuală într-una de grup.

În mesajul de Anul Nou, Mihai Tudose le transmite românilor că numai împreună, uniţi şi solidari, pot ţine vie conştiinţa românească şi pot duce România 100 de ani mai departe.

"Atunci când ne gândim la ţara noastră, fiecare dintre noi are reprezentări diferite. Dar, indiferent de raportările personale, cred că România trebuie să însemne mai mult decât "tu" sau "eu", decât "ei" sau "voi". Mai presus de orice, România este despre "noi" şi despre românii care nu încetează nicio clipă să creadă în această ţară. Mi-aş dori ca în anul 2018, anul Centenarului Marii Uniri, să avem puterea de a transforma fiecare reuşită individuală într-una de grup, aşa cum au fãcut înaintaşii noştri. Numai împreună, uniţi şi solidari, putem ţine vie conştiinţa româneascã şi putem duce România 100 de ani mai departe. La mulţi ani, români! La mulţi ani, România ! La mulţi ani, Generaţie Centenar!", este mesajul postat de premier duminică seară pe Facebook.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
anul nou 2018 Mihai Tudose mihai Tudose mesaj An Nou revelion 2018
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
31 dec 18:19
Răspunde | Votează email 0 email
CARNATUL
DRAGA PRIMULE SAHIST AL TARII : lasa-ne!
1
EUR
4.6540
RON
14 Dec
noapte -1 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H