Mihai Tudose: Vreau un Guvern al cărui număr de ministere să înceapă cu cifra 1. Cu Carmen Dan nu pot lucra

Publicat: Miercuri, 10 Ianuarie 2018 22:11 // Actualizat: Miercuri, 10 Ianuarie 2018 22:11 // Sursa: romaniatv.net

Premierul Mihai Tudose a declarat, referindu-se la restructurarea Guvernului, că şi-ar dori un Executiv al cărui număr de ministere să înceapă cu cifra 1, că şi-ar dori comasarea unora dintre acestea. El a spus că, exceptând-o pe Carmen Dan, nu este niciun membru al guvernului cu care să nu poată lucra şi a precizat că nu face parte din nicio tabără din PSD.

"Un Guvern cu 28 de ministere e cam mult. Eu mi-aş dori să înceapă cu 1. Că-s 11, că-s 19, să înceapă cu 1. S-au creat de-a lungul timpului o mulţime de pui. Le-aş dori comasate la loc. Elimină birocraţia. Să limităm cheltuielile, să eficientizăm actul administraţiei publice", a declarat şeful Guvernului, adăugând că vrea un guvern mai suplu, să nu mai alerge cetăţeanul.

El a spus că nu face parte din nicio tabără, "din niciun trib", ci este membru PSD.

"Eu m-am angajat la debirocratizare. Stau în funcţia asta căt simt că pot să ceea ce cred că e bine. Dacă nu mai simt, mă duc acasă", a precizat Tudose.

Citeşte şi: Premierul Mihai Tudose: Accept demisia lui Carmen Dan, dacă şi-o dă

Prim-ministrul a ţinut să sublinieze că, exceptând-o pe Carmen Dan, se înţelege cu toţi membrii Cabinetului.

"Nu am niciun membru al Guvernului, cu excepţia cazului de astăzi, cu care să nu pot lucra. Ieri vă spuneam altfel, dar azi m-a minţit cu martori", a afirmat Mihai Tudose, referindu-se la ministrul de Interne Carmen Dan.

Mihai Tudose a anunţat, luni, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD, că în 29 ianuarie, la următarea şedinţă, va fi discutată restructurarea Guvernului.

De altfel, la sfârşitul anului trecut, şi preşedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit despre necesitatea unei evaluări şi a unei eventuale restructurări a Cabinetului.

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Carmen Dan Guvern Mihai Tudose
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
10 ian 23:23
Răspunde | Votează email 0 email
din cea mai corupta tara EU
". . . şi a precizat că nu face parte din nicio tabără din PSD"
D-le Tudose, sunteți pe cale de a fi un adevărat prim-ministru la României. Vă spune cineva de departe de Brăila (n-am călcat, niciodată, acolo), dar care are o părere bună despre brăileni.
1
EUR
4.6528
RON
11 Dec
noapte -1 °
zi 2 °
Ultimele joburi adaugate
24 H