Mihai Voropchievici a detaliat horoscopul fericirii. Află ce te face nefericit, în funcţie de zodie

Fiecare zodie are câteva lucruri pe care le face în mod conștient sau inconștient, iar aceste lucruri îl fac nefericit în viață, în relațiile cu cei din jur și cu persoanele dragi.

RomaniaTV.net
14 mai 2018, 06:36
Mihai Voropchievici a detaliat horoscopul fericirii. Află ce te face nefericit, în funcţie de zodie

Iată ce te face nefericit, în funție de zodia ta, potrivit lui Mihai Voropchievici.

Berbec: Nu îșți neglija partenerul. Nu uita când te întorci acasă să îți faci partenerul fericit. Trebuie să păstreze un echilibru încare carieră și familie și să nu fugă. Delimitați-vă timpul.

Taur: Este conservator prin fire și prin teama de a nu greși, își pune frâne în calea fericirii. Cine nu riscă nu câștigă. Prefer să regret că am făcut un lucru decât să nu îl fi făcut.

Gemeni: Sunt plini de voie bună. Să învețe să stabilească prioritățile din viață. Să nu mai facă lucrurile superficial. Să nu caute să îi impresioneze pe cei din jurul lor. Să facă lucrurile așa cum scrie la carte.

Citeşte şi Horoscop Adrian Bunea: Cine pleacă în vacanţă, cine primeşte moştenire. Previziunile complete pentru săptămâna 14-20 mai VIDEO

Rac: Vede numai partea goală a paharului. Partea goală este egală cu cea plină. Să încerce să se gândească ce puțin a băut dintr-un pahar. Își dă multe incertitudini. Să învețe să spună nu neplăcerilor și să se sprijine pe cei dragi.

Leu: Trebuie să lase deoparte gura lumii. Lumea este bună sau rea. Să caute să fie ei înșiși. Câinii latră, ursul merge. Gura lumii nu acoperă nici pământul.

Fecioară: Este perfecționist. Numai divinitatea deține supremația perfecțiunii. A greși e omenește. Să nu încerce să fie ei Dumnezeu. Pot greși și ei. SĂ nu caute să fie pe locul 1.

Citeşte continuarea pe Antena 3.