Mihai Voropchievici a dezvăluit care este zodia căreia îi va merge PERFECT până la finalul anului

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit ce se va întâmpla cu zodiile în anul 2018 și la ce trebuie să se aștepte nativii, încă de la începutul acestei perioade.

25 ian. 2018, 19:27
Mihai Voropchievici a dezvăluit care este zodia căreia îi va merge PERFECT până la finalul anului

Mihai Voropchievici a dezvăluit, mai întâi, ce semnifică anul acesta din perspectivă numerologică, iar ulterior a detaliat horoscopul european și chinezesc pentru 2018.

An universal doi, anul viitor. Ceea ce înseamnă o perioadă de pace şi linişte”, a spus Mihai Voropchievici.

Acesta a declarat că în plan economic apare un progres.

„Întotdeauna, când sunt cifre feminine, doi, patru, şase, opt, aici există un surplus de finanţe. Investitorii colaborează pentru sporirea prestigiului social”, a explicat numerologul.

„An favorabil căsătoriei, dar şi divorţurilor. Va fi, poate, record de divorţuri anul viitor. Este anul femeii, femeia este prioritară.

Ea va fi cea care alege. Apare altă preocupare pentru estetică, apar curente noi. O să fie o creştere fantastică”, a adăugat acesta.

“Anul următor este un an universal, cu ajutor, cooperare internațională, progrese, dar și probleme cu apa și benzina. Când spui an universal, toată lumea intră pe aceeași vibrație, vin investitori în colaborare”, a mai spus numerologul.

De asemenea, el a mai afrimat că 2018 este anul femeii, ceea ce înseamnă “infuzie de estetică, de modă și de frumusețe”.

“Va fi un an cu emoții puternice, țelul va fi reunirea spre progres și pace”, a concluzionat, la Antena 3, Mihai Voropchievici.