Mihai Voropchievici: Karma în dragoste, în funcţie de zodie. 4 zodii sunt agresive, 4 se ataşează posesiv, alte 4 ignoră şi rănesc

HOROSCOP. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la "Adevăruri ascunse", cele mai importante aspecte ale influenței karmei în dragoste.

02 sept. 2018, 11:32
Mihai Voropchievici: Karma în dragoste, în funcţie de zodie. 4 zodii sunt agresive, 4 se ataşează posesiv, alte 4 ignoră şi rănesc

HOROSCOP. Potrivit lui Voropchievici, există trei tipuri de karmă: karma de agresivitate, karma de atașament posesiv și karma de ignoranță.

HOROSCOP. Karma de agresivitate: BERBEC, BALANȚĂ, RAC ȘI CAPRICORN

HOROSCOP. „În momentul când Berbecul, că este bărbat sau femeie, va înțelege că tot ceea ce înseamnă dragostea pentru el, nu trebuie făcută sub forma de agresivitate. Aceasta karmă de agresivitate trebuie să fie controlată. În cuplu nu are ce căuta agresivitatea, ridicatul mâinii.

Citeşte şi Zodiile care au ghinion la bani toată viaţa

HOROSCOP. Chiar dacă ai ridicat tonul – ai lămurit o problemă, dar asta nu însemnă că eu, automat, prin agresivitatea respectivă îmi dovedesc cât de multă dragoste am.

HOROSCOP. Aceeași poveste se întâmplă și la Balanță, care are de multe ori o proastă utilizare a unor fonduri materiale. Și atunci, nu mai are cum să ofere dragoste pentru că nu mai are forța financiară. Dragostea la Balanță trece prin fantasmagoria asta că dacă va fi îmbrăcat și pus la patru ace automat va crea o stare de bine celor din jur.

HOROSCOP. De multe ori vine ostentativ să-și ofere dragostea asta prin a-ți băga pe gât un cadou ca să-ți demonstreze cît de mult te iubește. Dar tu nu ai nevoie de așa ceva pentru că vrei să-ți cumperi ce îți place ție. Și atunci devine agresiv.

HOROSCOP. Și Racul cât e de bun, de afectiv, de familist, este la fel de agresiv ca și Berbecul și Balanța.

HOROSCOP. De multe ori, Racul vine și pune interdicții. În momentul când nu îi convine ceva, lovește direct în sexualitate, adică își neglijează partenerul. ‘Mă doare capul’, dar el, de fapt nu are nimic.

HOROSCOP. Și Capricornul face la fel. Îl ia pe ‘Nu’ în brațe: ‘N-am chef’, ‘nu-mi trebuie’, ‘nu vreau’, și a tras linie. Și te-a pedepsit! Folosind aceasta pedeapsă se ajunge la dispute fantastice”, a spus Mihai Voropchievici.

Continuarea horosciopului pe antena3.ro.