Mihai Voropchievici: Karma în dragoste în funcţie de zodie, ce zodii te rănesc, cine te părăseşte uşor, cine este posesiv

Potrivit lui Voropchievici, exista trei tipuri de karma: karma de agresivitate, karma de atasament posesiv si karma de ignoranta.

10 iul. 2017, 12:48
Mihai Voropchievici: Karma în dragoste în funcţie de zodie, ce zodii te rănesc, cine te părăseşte uşor, cine este posesiv

Karma de agresivitate: BERBEC, BALANTA, RAC SI CAPRICORN

Berbec – Berbecul trebuie sa  inteleaga ca tot ceea ce inseamna dragostea pentru el nu trebuie facuta sub forma de agresivitate. Trebuie sa invete sa o controleze, sa inteleaga ca in cuplu dragostea nu se face cu agresivitate, nu se face cu ridicatul mainii.

Balanta – Are o proasta utilizare a unor fonduri materiale. Nu mai are cum sa ofere dragoste pentru ca nu mai are fonduri financiare sa-si demonstreze. Dragostea Balantei trece prin aceasta fantasmagorie. Crede ca va fi imbracat la patru ace, va fi iubit. Isi ofera dragostea ostentativ. Este o forma agresiva de dragoste.

Rac – Cat e de bun, de familist, de afectiv, este la fel de agresiv. Racul vine si pune interdictii in momentul in care nu ii convine ceva. Daca nu ii convine ceva, nu devine agresiv sub forma de a produce o trauma. Loveste exact in sexualitate. Isi neglijeaza partenerul, gaseste varii motive. Pentru ei, toti in jurul lor gresesc, mai putin ei.

Capricorn – Pune interdictii in momentul in care nu ii convine ceva. Capricornul il ia pe „Nu” in brate si devine si el agresiv sub forma de a produce o trauma. Loveste exact in sexualitate. Folosind in permanenta acest tip de agresivitate, se ajunge la discutii mari.

Karma de atasament posesiv: TAUR, LEU, SCORPION SI VASATOR

Taur – Prin excelenta, atasamentul posesiv il poate avea vizavi de un partener, cand acesta detine valori financiare mari. Taurul este conservator si cand a face sex. Pentru a ajunge la starea de extaz ii trebuie lux. Daca nu simte acest atasament posesiv, nu se detaseaza. Trebuie sa primeasca un impac negativ asupra lui. Zona de materialism apare si poate sa inceapa sa produca rupturi.

Leu – Este fantastic de stralucitor, de epatant, are nevoie de cineva care straluceste langa el, dar care sa-l scoata si pe el in valoare. Imparte si ultimul banut cu cei din jur. Nu se ataseaza de valori dar nici nu permite ca altul sa vina sa se impaneze cu meritele lui.

Scorpion – Este mai mistic, mai introvertit, in momentul in care pune ochii pe cineva, nu il lasa sa miste in front. Este atat de posesiv in dragoste, incat ar putea face moarte de om.

Varsator – Din acest exces de posesivitate, sunt furati. Vor sa detina controlul total intr-o relatie, inclusiv financiar. 

Karma de ignoranta: GEMENI, FECIOARA, SAGETATOR SI PESTI

Corespund folosirii necorespunzatoare a tot ce inseamna, comunicare, informare, punere in tema.

Gemeni – Au necesitati care vor sa fie indeplinite in mod constant. Incepe sa caute dragoste in alte parti. Are mereu acelasi comportament de a ignora in dragoste. Nu ii plac responsabilitatile afective. Ignora tot ce inseamna afectivitate.

Fecioara – Este mai tipicara. Incearca sa cante in struna partenerului. Nu se vai vaita, nu spune nimic.

Sagetator – Incearca sa incite apa, sa o faca sa clocoteasca. Ignora o viitoare casatorie, ignora o viitoare stabilire de familie. Da tot felul de incercari, de erori. Tot ce inseamna pe plan afectiv este un gen de foc de paie. Nu exista afectivitate totala si profunda. Apare o daruire de conjunctura pentru a da senzatie ca totul e perfect.

Pesti – Au nevoie de stabilitate. Se refugiaza in mancare sau alcool si nu isi revin atunci cand sufera din dragoste. Pestii cauta altceva, sunt mai predispusi decat alte zodii.