Mihai Voropchievici: Karma în dragoste în funcţie de zodie

Mihai Voropchievici ne invata ca exista trei tipuri de karma: karma de agresivitate, karma de atasament posesiv si karma de ignoranta.

RomaniaTV.net
26 aug. 2018, 08:13
Mihai Voropchievici: Karma în dragoste în funcţie de zodie

Karma de agresivitate: BERBEC, BALANTA, RAC SI CAPRICORN

Berbec

Berbecul trebuie sa inteleaga ca tot ceea ce inseamna dragostea pentru el nu trebuie facuta sub forma de agresivitate. Trebuie sa invete sa o controleze, sa inteleaga ca in cuplu dragostea nu se face cu agresivitate, nu se face cu ridicatul mainii.

Balanta

Are o proasta utilizare a unor fonduri materiale. Nu mai are cum sa ofere dragoste pentru ca nu mai are fonduri financiare sa-si demonstreze. Dragostea Balantei trece prin aceasta fantasmagorie. Crede ca va fi imbracat la patru ace, va fi iubit. Isi ofera dragostea ostentativ. Este o forma agresiva de dragoste.

Rac

Cat e de bun, de familist, de afectiv, este la fel de agresiv. Racul vine si pune interdictii in momentul in care nu ii convine ceva. Daca nu ii convine ceva, nu devine agresiv sub forma de a produce o trauma. Loveste exact in sexualitate. Isi neglijeaza partenerul, gaseste varii motive. Pentru ei, toti in jurul lor gresesc, mai putin ei.

Capricorn

Pune interdictii in momentul in care nu ii convine ceva. Capricornul il ia pe „Nu” in brate si devine si el agresiv sub forma de a produce o trauma. Loveste exact in sexualitate. Folosind in permanenta acest tip de agresivitate, se ajunge la discutii mari.

Pentru karma de atasament posesiv si karma de ignoranta, AICI