Mihail Vlasov şi Becali, clienţi fideli ai cazinourilor. Aceştia pierdeau SUME COLOSALE de bani într-o noapte

Mihail Vlasov şi Gigi Becali spărgeau milioane de euro pe noapte la ruletă şi alte jocuri de noroc. Escapadele celor doi împătimiţi se lăsau chiar şi cu împrumuturi la cămătări. Vlasov lua şi sute de mii de euro pe noapte de la ei ca să joace la cazinouri. Informaţiile au apărut într-un dosar penal în care mai mulţi interlopi bucureşteni sunt acuzaţi de cămătărie.

19 mart. 2014, 10:01
Mihail Vlasov şi Becali, clienţi fideli ai cazinourilor. Aceştia pierdeau SUME COLOSALE de bani într-o noapte

Mihail Vlasov şi Gigi Becali erau împătimiţi ai jocurilor de noroc, potrivit unor surse din interiorul lumii cazionourilor. Cei doi pierdeau milioane de euro într-o singură noapte la ruletă.

În ceea ce-l priveşte pe Mihail Vlasov, acesta deţina prima poziţie în top al celor mai mari cheltuieli făcute în astfel de săli de noroc. Aproape două milioane de euro a pierdut într-o singură noapte. Următorul în top este Gigi Becali care a pierdut 900.000 de euro, iar top trei este completat de vărul latifundiarului din Pipera, Giovanni Becali care a pierdut nu mai puţin de 350.000 de euro.

Din cauza acestor sume colosale pierdute la ruletă, Mihail Vlasov apela des şi la cămătari. Aceste informaţii au apărut într-un dosar penal în care sunt judecaţi mai mulţi interlopi din Capitală. Acetia au povestit cum erau chemaţi în cazinouri sau mergeau ei la ponturi atunci când ştiau că Mihail Vlasov ajunge în respectivul cazino şi îl împrumutau pe acesta cu sume de ordinul sutelor de mii de euro.

Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Mihail Vlasov, a fost ridicat de către procurorii DNA. Vlasov a fost dus la audieri, marţi seară, după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea mită.

Citeşte şi INCREDIBIL. Ce a făcut un călugăr român de la Muntele Athos după ce a primit bani de la Becali