Mihai Tudose: Tudorel Toader a prezentat punctul său de vedere. Până la a vorbi despre legile justiţiei e cale lungă

Premierul Mihai Tudose a afirmat, joi, că ministrul justiției, Tudorel Toader, a prezentat punctul său de vedere cu privire la proiectul privind modificarea legilor justiției, însă este "o cale lungă" până când acesta va fi aprobat.

RomaniaTV.net
24 aug. 2017, 20:26
Mihai Tudose: Tudorel Toader a prezentat punctul său de vedere. Până la a vorbi despre legile justiţiei e cale lungă

„Propunerile unui singur om nu pot fi niciodată un atac la nimic. Domnul Tudorel Toader a ieșit într-o conferință și a prezentat ceea ce a reieșit din punctul de vedere al domniei sale din consultările cu cei implicați. De aici până la a vorbi despre legile justiției e o cale lungă, fiindcă acel pachet propus va trebui să primească niște avize, de la CSM, de exemplu. Practic, a început de-abia acum dezbaterea publică efectiv iar când aceste lucruri se vor încheia, vor veni cu ele în guvern. Acolo vom lua o decizie în funcție de poziția publică exprimată de către români, de (…) tipul de avize de la cei care trebuie să dea avizele. Până atunci mai e”, a declarat Tudose la Antena 3, potrivit la Agerpres.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, despre reacţiile faţă de modificările la legile justiţiei: S-au grăbit toţi, inclusiv preşedintele