Mii de bucureşteni s-au bătut cu perne, până le-au ieşit fulgii. Imagini inedite din Piaţa Universităţii VIDEO

Aproape 3.000 de bucureşteni s-au bătut cu perne, până le-au ieşit fulgii. Astfel de bătăi cu perne au avut loc înparalel în peste 100 de oraşe din lume.

RomaniaTV.net
04 apr. 2015, 15:54
Mii de bucureşteni s-au bătut cu perne, până le-au ieşit fulgii. Imagini inedite din Piaţa Universităţii VIDEO

Sute de bucureşteni s-au bătut, sâmbătă, de le-au sărit fulgii în Piaţa Universităţii. Oameni de toate vârstele au participat la cea mai moale şi pufoasă bătaie cu perne. Evenimentul s-a desfăşurat în paralel în mai multe oraşe din lume, pentru a sărbători Ziua Internaţională a Bătăii cu Perne, potrivit România TV.

Citeşte şi RÂZI DE MORI. Un arab a scos „bătaia cu perne” în stradă. Cum au reacţionat trecătorii luaţi prin surprindere

 

Pentru al doilea an consecutiv, aproape trei mii de bucureşteni şi-au dat întâlnire în Piaţa Universităţii ca să participe la cea mai distractivă bătaie. Cei care s-au bătut de bună voie în Piaţa Universităţii au avut de respectat trei reguli. Să nu poarte ochelari, să nu aibă perne tari şi să nu atace adversarii neînarmaţi cu perne. Ziua internaţională a bătăilor cu perne a fost sărbătorită prima dată în 2003, la New York.

Citeşte şi Bucureşti, oraşul cu cel mai congestionat trafic din Europa