Mii de litri de produse petroliere, confiscată în urma unor percheziţii făcute la persoane suspectate de furt

Poliţiştii din Prahova au găsit, în urma unor percheziţii făcute la persoane suspectate că furau produse petroliere dintr-un parc de extracţie, o cantitate de 6.000 de litri de produse petroliere, o instalaţie folosită la sustragerea acestora şi 150 de recipiente de diferite dimensiuni. Cinci persoane au fost duse la audieri.

10 iul. 2019, 18:37
Mii de litri de produse petroliere, confiscată în urma unor percheziţii făcute la persoane suspectate de furt

Potrivit Poliţiei Judeţene Prahova, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, au făcut, miercuri, cinci percheziţii domiciliare, la trei persoane implicate în sustrageri de produse petroliere de la parcul de extracţie al unui operator economic, la parcul petrolier în cauză şi la punctul de lucru al unei societăţi comerciale.

Astfel, a fost identificată cantitatea de 6.000 de litri de produse petroliere, care a fost indisponibilizată în vederea cercetărilor.

De asemenea, au fost ridicate 150 de recipiente, de diferite dimensiuni, şi o instalaţie folosită la sustragerea produselor petroliere.

Totodată, cinci persoane au fost duse la sediul Poliţiei, pentru audieri.