Mii de oameni la icoana FĂCĂTOARE DE MINUNI din Slobozia. Credincioşii s-au călcat în picioare VIDEO

Înghesuială la icoana sfântă, la Slobozia. Peste 2500 de oameni au stat ore în şir la coadă pentru a se ruga la o icoană făcătoare de minuni. Înainte de a fi depusă în curtea bisericii, aceasta a fost purtată în procesiune prin oraş. În îmbulzeală, un bărbat a căzut şi s-a lovit la cap. Omul a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost preluat de un echipaj SMURD.

RomaniaTV.net
16 apr. 2015, 08:22
Mii de oameni la icoana FĂCĂTOARE DE MINUNI din Slobozia. Credincioşii s-au călcat în picioare VIDEO

Prins în îmbulzeală, un bărbat venit de la câţiva kilometri distanţă să se roage la icoana făcătoare de minuni a leşinat, informează România TV. Un echipaj SMURD l-a transportat la spital.

Citeşte şi Arhiepiscopul Dunării de Jos, către un enoriaş: Când ţi-oi trăsni una acum! Eşti bătrân!

Vestea că icoana veche de două secole este vindecătoare i-a adus pe oameni de la zeci de kilometri distanţă şi le-a dat putere să îndure oboseala şi aglomeraţia.

„Cale lunga sa ajungem aici, ne e sa nu ne striveasca aici. N-am fost niciodata la icoana facatoare de minuni, vreau sa ajung sa ma faca bine. Sunt bolnava, ma dor picioarele, ma doare dupa ceafa, poate poate ma fac bine”, a spus o doamnă. 

Citeşte şi Icoana făcătoare de MINUNI de la Boian. Fecioara Maria plânge de 21 ani. Vezi ce se întâmplă cu Pruncul pictat

Lumea vine să se roage şi pentru alte rude aflate în suferinţă. „Am o fata bolnava. Are inima pe dreapta. Pentru sufletul ei. A ajutat-o Dumnezeu prea bine. A fost in coma 12 zile si dupa 12 zile a inviat”, a spus o altă credincioasă. 

Icoana a fost adusă de la Catedrala Mitropolitană din Iaşi. Este învelită în aur şi argint şi se spune ca în anul 1854 a lăcrimat timp de 3 luni. Obiectul de cult va rămâne la manastirea Sfinţii Voievozi din Slobozia până săptămâna viitoare.