Miley Cyrus a comis-o din nou. Vezi pozele care ar putea-o aduce în faţa justiţiei americane

Miley Cyrus a petrecut cu alcool din abundenţă noaptea de Halloween, dar la plecarea din club a luat cu sine o sticlă de alcool. Consumul de alcool într-un autoturism este interzis în SUA şi, de asemenea, persoanele sub 21 de ani nu au voie să consume băuturi alcoolice în spaţiul public. Miley Cyrus are 20 de ani.

04 nov. 2013, 12:46

Miley Cyrus iese în evidenţă aproape în fiecare săptămână, însă ultima sa ispravă i-ar putea aduce mari neplăceri din partea autorităţilor. Fosta Hannah Montana are acum 20 de ani, iar zilele trecute, după petrecerea de Halloween, a fost surprinsă cu o sticlă de alcool în mână, asta în condiţiile în care vârsta minimă pentru a cumpăra alcool şi a consuma alcool în public este de 21 de ani.

Vezi şi Miley Cyrus nu se dezminte. Uite în ce poziţie INDECENTĂ a fost fotografiată FOTO

În timp ce prietenii săi încearcă să golească o sticlă de Johnny Walker, Miley Cyrus a fost surprinsă ţinând în mână o sticlă de Malibu, un sortiment de rom, din extract de nucă de cocos, a cărui tărie este de 21 de grade.

Citeşte şi Miley Cyrus este îndrăgostită până peste cap de el. Vezi cine este noul iubit al artistei

Ea a fost fotografiată alături de Banji Madden, chitaristul trupei Good Charlotte. Potrivit Daily Mail, consumul de alcool, într-un autoturism, este ilegal în California.

Vezi şi Miley Cyrus, costum sexy de Halloween FOTO