Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au căsătorit ÎN SECRET în noaptea de Revelion FOTO

Miley Cyrus (24 de ani) și Liam Hemsworth (26 de ani) au petrecut Anul Nou în San Diego. Cei doi îndrăgostiți au anunțat familia cu doar câteva ore înainte ca importantul eveniment să aibă loc.

11 ian. 2017, 14:29

„A avut loc în ultimul minut. Întreaga familie a lui Liam a venit în San Diego pentru sărbători, iar familia lui Miley era în oraș, de asemenea. Se pare că a fost o decizie ușor de luat, având în vedere că toată lumea era acolo”, a spus o sursă apropiată cuplului pentru revista NW, potrivit Daily Mail.

Miley Cyrus s-a lăsat PIPĂITĂ de fani în timpul unui concert. VIDEO

Miley Cyrus s-a dat de gol în fața fanilor pe de Instagram. Cântăreața a publicat o fotografie în care apărea mama ei, mama lui Liam și soția fratelui lui Liam. În descrierea fotografiei a scris mesajul Familie, prin alianță, spunând cu alte cuvinte că acestea au devenit cuscre.

Miley Cyrus, considerată ani de zile idolul tuturor copiilor, și Liam Hemsworth, actorul din The Hunger Games, s-au cunoscut pe platoul de filmare pentru filmul în care au fost protagoniști, The Last Song, în 2009, atunci când și-au început relația. În 2012 s-au logodit, însă nu a durat mult fiindcă un an mai târziu și-au separat drumurile. Cei doi și-au reluat relația anul trecut.