Miliardarul Donald Trump: Obama ar trebui să-şi ceară scuze şi să demisioneze

Preşedintele Barack Obama ar trebui să ceară scuze poporului american şi să-şi dea demisia, după ce un pacient cu simptome de Ebola a fost spitalizat la New York, a declarat pe pagina sa de Twitter miliardarul Donald Trump, unul dintre cei mai bogaţi oameni ai Americii, informează RIA Novosti.

24 oct. 2014, 10:50
Miliardarul Donald Trump: Obama ar trebui să-şi ceară scuze şi să demisioneze

‘Dacă acest medic – care a zburat atât de imprudent la New York din Africa de Vest – a contractat Ebola, atunci Obama trebuie să ceară scuze poporului american şi să-şi dea demisia’, a scris Trump, în postarea amintită.

Declaraţia sa survine în contextul în care s-a aflat că un pacient cu simptome de Ebola a fost spitalizat la New York. Este vorba despre medicul Craig Spencer (33 de ani), revenit acasă din Guineea, unde a combătut febra hemoragică Ebola în rândurile organizaţiei „Medici Fără Frontiere”.

De acest nefericit caz este vinovat în primul rând Obama, consideră miliardarul Donald Trump.

‘Săptămâni la rând i-am spus preşedintelui Obama să suspende zborurile din vestul Africii. Este atât de simplu, dar el a refuzat. Incompetenţă totală’, scrie Donald Trump în mesajul său de pe Twitter, în opinia sa chiar şi Jimmy Carter (20 ianuarie 1977 – 20 ianuarie 1981) fiind un preşedinte mai bun decât Obama.