Milionarul cu cele mai mari dosare de corupţie instrumentate de DNA a fost văzut la volanul unei maşini de 250.000 de euro

Milionarul Gheorghe Stelian, zis Stelu-ANRP, deşi are cele mai mari dosare de corupţie instrumentate de DNA, se dovedeşte imbatabil. Stelu pare să-şi fi rezolvat definitiv situaţia juridică, ar în 2017 apare cu o maşină de un sfert de milion de euro. Acesta s-a afişat în ultima perioadă cu Laura Teodoru, prezentatoarea Digi24.

24 mart. 2017, 06:49
Milionarul cu cele mai mari dosare de corupţie instrumentate de DNA a fost văzut la volanul unei maşini de 250.000 de euro

Averea lui Stelu se află sub sechestrul DNA, însă milionarul a fost văzut la volanul unui Bentley nou-nouţ. Valoarea acestuia se învârte în jurul sumei de 250.000 de euro, scrie cancan.ro.

Afaceristul,  pomenit în mega-dosarele Microsoft sau ANRP-Alina Bica,  îşi expune ostentativ bunăstarea, semn că averea lui nu este în pericol. În ziua în care Stelu a fost văzut cu noua maşină, milionarul a apărut în prezenţa unuia dintre cei mai bine cotaţi avocaţi din România, Alexandru Morărescu.

Stelu a avut un rol determinant în stabilirea unor conexiuni între inculpaţi. Milionarul le-a povestit anchetatorilor despre înţelegerile făcute cu Dorin Cocoş, Sergiu Diacomantu (fost viceANRP) sau Alina Bica (ex-şefa DIICOT) şi a explicat pe ce trasee au circulat şpăgile de milioane de euro în „Dosarul Retrocedărilor”.

La sfârşitul lunii ianuarie 2017 milionarul a început o poveste de dragoste cu prezentatoarea DIGI24, Laura Teodoru, fosta iubită a lui Ciprian Marica.