Milionarul Marius Ghenea divorţează a doua oară. Vinovat de despărţire, un tânăr suspect de apropiat de Catinca FOTO

Milionarul "Flanco", Marius Ghenea, divorţează a doua oară! Afaceristul se căsătorise în 2014 cu Mirela Catinca, fiica unui fost primar al comunei Mărăcineni (judeţul Buzău). Marius şi Cati au avut o nuntă de vis la Palatul Ghica în urmă cu trei ani, însă iată că mariajul lor a ajuns la sfârşit. 

23 ian. 2018, 13:42

Marius şi Cati Ghenea au semnat deja actele de divorţ, iar motivul desfacerii căsătoriei ar fi un puşti, care s-ar fi apropiat suspect de mult de soţia milionarului, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Mădălina Ghenea, la un pas de o nouă despărţire? „Când tatăl copilului tău apreciază toate pozele unei alte femei….”

Primul mariaj al lui Marius Ghenea a durat 16 ani

Marius Ghenea a mai fost căsătorit şi înainte de Cati. Primul lui mariaj a durat 16 ani, în urma acestuia rezultând şi un fiu. Despărţirea nu a fost una fără scandal, Fosta soţie l-a acuzat pe Marius Ghenea că a dat-o afară din casă. Căsătoria s-a încheiat la tribunal, iar partajul i-ar fi adus în conturi fostei câteva milioane de euro.

Citeşte şi Un milionar din top 500, obligat să o primească pe fosta soţie în casa în care au locuit împreună

În iunie 2015, Judecătoria Sectorului 1 dădea prima decizie cu privire la partajul foştilor soţi Ghenea: „fosta” primea un Volvo C70 T5 şi 10% dintr-o avere (conturi, acţiuni la diverse companii, etc.) evaluată la 4.000.000 de euro. Decizia a fost contestată de Marius Ghenea, dosarul a ajuns la Tribunalul Bucureşti şi ulterior la Curtea de Apel. În decembrie 2016 Curtea de Apel respingea recursurile milionarului şi dispunea punerea în executare a sentinţei. „Admite excepţia nulităţii recursurilor pentru netimbrare. Anulează recursul declarat de recurenta reclamantă ca netimbrat. Anulează recursul declarat de recurentul pârât ca netimbrat. Irevocabilă”, se arăta în decizia Curţii de Apel Bucureşti.