Silviu Rotariu a fost amendat cu 20.000 de euro, pentru scandalul de la „Burlăciţa”

Silviu Rotariu, primul concurent de la show-ul Burlacita care a avut curajul sa vorbeasca despre culisele emisiunii, explicand ca lupta pentru inima Andreei Mantea nu a fost tocmai corecta, a fost "amendat" cu 20.000 de euro de producatori.

08 oct. 2014, 13:45
Silviu Rotariu a fost amendat cu 20.000 de euro, pentru scandalul de la „Burlăciţa”

Silviu Rotariu, „milionarul” care a participat la show-ul „Burlacita”, s-a trezit zilele trecute cu o notificare din partea Antenei 1, scrie wowbiz.ro. Adresa este venita prin intermediul unui executor judecatoresc, iar prin aceasta i se aduce la cunostinta ca in termen de 15 zile va trebui sa plateasca suma de 20.000 de euro pentru ca si-a permis sa faca declaratii legate de ceea ce i s-a intamplat in timpul show-ului.

Citeşte şi Iubitul Andreei Mantea, DEZBRĂCAT în dormitor. Cristian a înnebunit toate femeile FOTO

In textul notificarii se arata si faptul ca aceste declaratii au fost facute pe un site si pe contul lui de Facebook, el aflandu-se la momentul respectiv inca sub contract cu Antena 1. Interesant este ca Silviu este somat sa plateasca aceasta suma de bani nu pentru ca ar fi spus lucruri neadevarate sau care sa prejudicieze imaginea show-ului, ci pentru ca si-a permis sa vorbeasca fara sa ceara acordul departamentului de relatii publice al postului Antena 1. De asemenea, pentru fiecare zi de intarzeiere, lui Rotariu i se solicita inca 0,1% pe zi.Andreea Mantea si Cristian Mitrea s-au despartit dupa ce li s-a terminat contractul.

Citeşte şi BURLĂCIŢA. Andreea Mantea nu mai poartă inelul de logodnă. Toată lumea se aştepta la o nuntă cu Cristi

Silviu Rotariu a declarat ca este dispus sa plateasca dublul acestei sume, dar cu o conditie – aceea de a i se demonstra prejudiciul. Mai precis, Silviu s-a oferit sa plateasca 40.000 de euro daca i se va demonstra ca declaratiile lui au contribuit la scaderea ratingului emisiunii.