Ministerul Finanţelor scoate un post la concurs. Salariul lunar va fi de 5.000 de euro

Ministerul Finanţelor intenţionează să angajeze un specialist care să se ocupe de implementarea sistemului de plăţi cu cardul ale impozitelor şi taxelor. Salariul va fi de 5.000 euro/lună, iar durata contractului va fi de trei ani.

26 nov. 2015, 20:10
Ministerul Finanţelor scoate un post la concurs. Salariul lunar va fi de 5.000 de euro

Ministerul Finanţelor Publice a anunţat că va semna în luna decembrie finanţarea pentru modernizarea infrastructurii Trezoreriei.

Citeşte şi Ministrul Finanţelor: „Excedentul bugetar nu trebuie să ne bucure”. Anca Dragu a explicat de unde provine

Platforma ghiseul.ro va fi integrată cu proiectul nostru de dezvoltare a infrastructurii Trezoreriei, este un proiect finanţat din fonduri europene, în decembrie semnăm contractul de finanţare. Va avea trei componente majore: prima va fi legată de centralizarea bazelor de date, a doua va fi internet banking pentru instituţii publice şi pentru operatorii economici cu care noi lucrăm, iar a treia componentă este legată de plata cu cardul, adică integrarea unor funcţionalităţi împreună cu cele de la ghiseul.ro şi crearea unei infrastructuri care să permită informarea cetăţenilor cu privire la toate obligaţiile de plată„, a declarat Valentin Mavrodin, director general al Direcţiei Generale Trezorerie şi Contabilitate Publică din cadrul Ministerului Finanţelor Pubice, într-o conferinţă organizată de Visa şi Ziarul Financiar, cu ocazia aniversării a 20 de ani a pieţei cardurilor.

Citeşte şi Băncile au terminat banii pentru „Prima Casă”. Programul NU va fi reluat în 2016

El a arătat că ministerul va începe în ianuarie implementarea proiectului de plăţi cu cardul şi intenţionează să o finalizeze până la sfârşitul anului viitor.

Totodată, a precizat că Finanţele au profitat de posibilitatea, pe proiecte europene, de a angaja pe perioade determinate persoane calificate, care să fie plătite mult mai bine şi care să susţină implementarea unor proiecte.

Citeşte şi Primăria Capitalei împrumută 248 milioane de lei de la Ministerul Finanţelor pentru a-i da către RADET

Cred că am oferit un preţ destul de bun pe piaţă, să vedem când o să finalizăm contractul, o să fie o chestiune extrem de transparentă. O să fie undeva la 5.000 euro net (pe lună – n.r.). Pe partea de business, de carduri va fi o persoană care va lucra trei ani în instituţia noastră cu contract de muncă pe perioadă determinată şi care va asigura tot know-how-ul pentru implementarea soluţiei respective„, a mai spus Mavrodin, citat de zf.ro.

El a punctat că va fi o selecţie foarte transparentă, iar ministerul va solicita ca la interviu să fie prezenţi reprezentanţii tuturor entităţilor semnificative care pot aprecia calificarea candidaţilor.