Ministerul Turismului va promova România într-un show TV pe modelul „Supravietuitorul”

România va fi gazda unui show televizat pentru promovarea turistică a țării. Concurenții vor participa într-un concurs pe modelul "Supraviețuitorul” şi vor trece prin probe ca dormitul în căpițe de fân sau conace bântuite și vor face cunoștință cu daci și vârcolaci.

12 ian. 2017, 14:36
Ministerul Turismului va promova România într-un show TV pe modelul „Supravietuitorul”

Concursul are la bază stimularea celor cinci simțuri ale omului. Vor fi selectați 20 de participanți internaționali care vor petrece 30 de zile pe tărâmul lui Dracula. Ei vor trebui să rezolve tot felul de sarcini și mistere, și să reziste experiențelor specifice țării.

Probele prin care vor trece concurenții vor sublinia autenticitatea și farmecul României. Concurenții vor dormi în conace bântuite și peșteri faimoase, vor participa la ritualuri străvechi din vremea dacilor sau vor trebui să împăturească câte 200 de sarmale şi să facă mămăligă într-un timp predefinit. Câștigătorul va primi un tratament SPA în una din zonele turistice ale țării.

Realizarea acestui show televizat este parte dintr-un proiect elaborat de Ministerul Turismului pentru promovarea României. Documentul mai indică și conceperea unor campanii online, precum și a unei mascote reprezentative pentru țară. Mascota va fi aleasă în urma unui concurs de idei pe Internet, transmite România TV.