Ministru surprins de paparazzi în timp ce se giugiulea cu o blondă în spatele unui club VIDEO

Ministrul delegat pentru Relaţia cu Parlamentul, Mihai Voicu, a fost surprins de paparazzi, sâmbătă seară, în spatele unui club de pe litoral, în timp ce se giugiulea cu o colegă de partid. Apropiaţi ai celor doi susţin că ei urmează să se căsătorească.

03 sept. 2013, 12:39

Scenele tandre s-au petrecut în spatele unui club, unde liberalul petrecea alături de câţiva prieteni, printre lăzi de bere, piese distruse de mobilier şi maidanezi, scrie cancan.ro. Topiţi de pofta de a se pierde unul în braţele celuilalt, Mihai Voicu, ministru delegat pentru relația cu Parlamentul, şi logodnica sa, Claudia, au fugit pentru câteva minute de la masă, pentru a asculta în linişte piesa „Roua dimineţii”. Cei doi, feriţi de ochii celorlalţi petrecăreţi au dansat, s-au sărutat şi s-au mângâiat.

Iubirea dintre ministru şi logodnica sa este mare, susţin apropiaţii cuplului, iar peste câteva luni cei doi îşi vor uni destinele. Claudia Benchescu (27 de ani) şi Mihai Voicu (45 de ani) sunt colegi în PNL, unde el ocupă funcţia de vicepreşedinte, iar ea pe cea de preşedintă a Conferinței Naționale a Cluburilor Studențești Liberale.