Ministrul Felix Stroe: Responsabilii cu întreţinerea drumurilor vor pleca rapid acasă dacă acţiunile de deszăpezire nu decurg exemplar

Cei care sunt responsabili cu întreținerea drumurilor trebuie să fie conștienți că vor pleca rapid acasă, în cazul în care acțiunile de deszăpezire nu vor decurge exemplar, a declarat vineri, ministrul Transporturilor, Felix Stroe, într-o întâlnire cu șefii Direcțiilor Regionale de Drumuri și Poduri.

RomaniaTV.net
27 oct. 2017, 09:43
Ministrul Felix Stroe: Responsabilii cu întreţinerea drumurilor vor pleca rapid acasă dacă acţiunile de deszăpezire nu decurg exemplar

Nu ne mai putem permite ca iarna să ne găsească nepregătiți și să spunem că nu am știut că trebuie să fim mobilizați pentru a depăși toate intemperiile vremii. În cazul în care acțiunile de deszăpezire nu vor decurge exemplar, cei care sunt responsabili cu întreținerea drumurilor trebuie să fie conștienți că vor pleca rapid acasă. Sper să nu avem surprize neplăcute. Și nu uitați, toți suntem în slujba cetățenilor!‘, a afirmat Felix Stroe, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor remis vineri AGERPRES.

Ministerul Transporturilor a dispus ca, prin Corpul de Control, să se verifice toate stocurile de iarnă, starea utilajelor aflate în bazele Direcțiilor Regionale de Drumuri și Poduri și stadiul contractelor subsecvente. În perioada imediat următoare vor avea loc controale la secțiile de Drumuri Naționale pentru a fi verificată funcționalitatea utilajelor destinate deszăpezirii. 
                                                                                                 
Vineri dimineață, la Ministerul Transporturilor a fost făcută o analiză cu privire la măsurile obligatorii care se impun în perioada iernii și au fost convocați directorii DRDP-urilor pentru a discuta despre intervențiile prompte pentru deszăpeziri.