Ministrul Fondurilor Europene: „România poate pierde definitiv 1,5 miliarde de euro. Orice zi pierdută este o crimă”

Ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, spune că responsabilitatea actului de guvernare aparţine prim-ministrului şi echipei sale şi că orice decizie guvernamentală trebuie luată în interiorul Guvernului. El mai afirmă că 2018 este cel mai important an, că România poate pierde definitiv 1,5 miliarde de euro din actualul exerciţiu şi că orice zi pierdută este o crimă la adresa dezvoltării economice a ţării.

13 ian. 2018, 16:08
Ministrul Fondurilor Europene: „România poate pierde definitiv 1,5 miliarde de euro. Orice zi pierdută este o crimă”

Ministrul Marius Nica a postat pe Facebook, sâmbătă după-amiază, un mesaj de susţine a premierului Mihai Tudose, susţinând că sub mandatul acestuia România a acreditat Autorităţile de Management, a luat măsurile pentru îndeplinirea condiţionalităţilor ex-ante şi a primit primii bani europeni din perioada 2014-2020.

„1.5 miliarde de euro pierduţi pentru aleşii locali şi mediul privat. Dezvoltarea economică a României, cea mai importantă parte a Programului de Guvernare, nu poate fi obţinută decât prin muncă asiduă, miniştri competenţi şi linişte guvernamentală. Sub mandatul actualului Prim-Ministru, Romania a acreditat Autorităţile de Management, a luat măsurile pentru îndeplinirea condiţionalităţilor ex-ante, a primit primii bani europeni din perioada 2014-2020. 2018 este cel mai important an, România poate pierde definitiv 1.5 miliarde euro din actualul exerciţiu. Orice zi pierdută este o crimă la adresa dezvoltării economice a României. Responsabilitatea actului de guvernare aparţine Prim-Ministrului şi echipei sale, orice decizie guvernamentală trebuie luată în interiorul Guvernului!”, afirmă Marius Nica.

CRIZĂ ÎN PSD: Baroni locali şi lideri ai partidului au convocat pentru luni Comitetul Naţional: „Nu se mai putea aştepta”