Ministrul interimar al Educaţiei, prins cu lecţia neînvăţată. Nu-şi cunoaşte secretarii de stat

Publicat: Miercuri, 16 Mai 2012 12:00 // Actualizat: Miercuri, 16 Mai 2012 12:10 // Sursa: RTV.net

Ministrul interimar al Educaţiei, Liviu Pop, a preluat, miercuri, mandatul de la Ioan Mang, care a demisionat în urma acuzaţiilor de plagiat ce i-au fost aduse. În timpul conferinţei de presă, Pop a trecut printr-un moment dificil în care a părut că nu cunoaşte numele secretarului de stat.

Întrebat cine va fi în acest an preşedintele Comisiei Naţionale de Bacalaureat, noul ministru al Educaţiei, Liviu Marian Pop, s-a blocat pentru scurt timp şi nu a putut spune decât că acesta va fi secretarul de stat aflat momentan în funcţie.

"Preşedintele Comisiei Naţionale de Bacalaureat va fi secretarul de stat. În momentul de faţă avem secretar de stat, care este... preşedintele Comisiei Naţionale de Bacalaureat. În momentul în care va fi nominalizată altă persoană, vom schimba această persoană, conform legii", a spus Pop, vizibil încurcat.

Întrebat cine este exact secretarul de stat, Liviu Pop s-a fâstâcit şi a îngăimat: "Domnul secretar de stat... Firai (aproape în şoaptă, n.r.)". Situaţia a fost salvată de Ioan Mang, care a intervenit şi a spus "Kiraly... deocamdată", referindu-se la Kiraly Andras Gyorgy.

Liviu Pop şi-a început discursul în faţa reprezentanţilor mass-media transmiţând condoleanţe familiei elevului mort într-o şcoală din Filiaşi (Dolj), în urma unor îmbrânceli cu un coleg.

3 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
17 mai 00:34
...de stat. În momentul de faţă avem secretar de stat, care este… preşedintele Comisiei Naţionale de Bacalaureat”: http://www.rtv.net/noul-ministru-al-educatiei-prins-cu-lectia-neinvatata-nu-si-cunoaste-secretarii-de-stat_28715.html Evident, o înregistrare nu este suficientă ca să judeci un om...
16 mai 15:42
Răspunde | Votează email -1 email
cetatean
RTV sunteti o televiziune pdl-ista de rahat. Cautati omului nod in papura. Sa va fie rusine RTV, nici nu ma mai uit la voi !!!!
16 mai 13:15
Răspunde | Votează email 0 email
sorina
Foarte greu cu functia publica! Este cu mult mai simplu sa spui ce nu fac altii bine sau ce ....incompetenti sunt altii. Intr-o functie publica nu este ca la sindicat dle Pop!
1
EUR
4.6830
RON
17 Jan
noapte -3 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H