Ministrul Sănătăţii a vizitat împreună cu reprezentanţii BM unităţile în care vor fi deschise Centre de Mari Arşi

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, și reprezentanții Băncii Mondiale (BM) în România au vizitat joi cele două unități sanitare bucureștene în care vor fi deschise Centre de Mari Arși pentru copii și adulți.

30 nov. 2017, 16:07
Ministrul Sănătăţii a vizitat împreună cu reprezentanţii BM unităţile în care vor fi deschise Centre de Mari Arşi

Ministrul Florian Bodog și reprezentanții BM au discutat cu reprezentanții Spitalului Clinic de Urgență pentru copii „Grigore Alexandrescu” și cu cei ai Spitalului Clinic de Urgență „Bagdasar Arseni” despre dotările și modificările necesare secțiilor de ATI, UPU și a blocurilor operatorii în vederea înființării acestor centre, potrivit unui comunicat transmis de Ministerul Sănătății.

Suntem în procedură de selectare a consultantului care va elabora studiul de fezabilitate și proiectul celor patru Centre de Mari Arși pe care le vom înființa în București, Timișoara și Târgu Mureș, în cadrul proiectului cu Banca Mondială„, a declarat ministrul Sănătății, conform sursei citate.

Citeşte şi Bodog: O ordonanţă care prevede că utilizarea fără drept a cardului de sănătate este infracţiune va fi discutată în şedinţa de Guvern