Minivacanţa de 1 Decembrie, la final: Traficul a revenit la condiții normale UPDATE

Circulaţia pe Valea Prahovei s-a desfăşurat în coloană duminică la după-amiază, traficul fiind îngreunat în special între  Posada şi Comarnic, pe sensul de mers către Bucureşti.

03 dec. 2017, 09:10
Minivacanţa de 1 Decembrie, la final: Traficul a revenit la condiții normale UPDATE

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC informează că, la acestăoră (20:30), traficul rutier s-a fluidizat atât pe DN1, cât şi pe DN1A şi se poate circula fără probleme.

De asemenea,valorile de trafic au revenit la normal şi pe DN7, în staţiunile de pe Valea Oltului, iar în prezent acestea mai rămân uşor ridicate între Gura Văii şi Râmnicu Vâlcea, pe sensul de mers către Râmnicu Vâlcea, însă se estimează că se va circula fluent şi în această zonă în aproximativ o oră.

Totodată, traficul s-a fluidizat între timp şi pe DN73, între Rucăr şi Bran şi se circulă lejer.

În prezent, nu mai sunt înregistrate valori ridicate ale autovehiculelor pe celelalte drumuri naţionale şi autostrăzi.

 

 

Centrul INFOTRAFIC informează că, la acestăoră (19:00), valorile de trafic rămân ridicate pe DN1, între Posada şi Comarnic, pe sensul de mers către capitală, însă viteza de deplasare a crescut la 30 – 40 km/h.

Totodată, pe ruta ocolitoare care a fost recomandată pe timpul zilei şoferilor, respectiv DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti, traficul s-a aglomerat între timp şi se circulă îngreunat între Măneciu şi Izvoarele, pe sensul de mers către Ploieşti.

De asemenea, traficul este intens şi pe DN7, între Călimăneşti şi Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea, precum şi între Veştem şi Boiţa, judeţul Sibiu, în ambele zone pe sensul de mers către Râmnicu Vâlcea.

Încontinuare se circulă îngreunat pe DN73, între Rucăr şi Bran, pe sensul de mers către Rucăr, unde sunt formate coloane de autoturisme, dar în mişcare, nu se mai staţionează bară la bară.

Traficul s-a fluidizat între timp pe DN1, între Predeal şi Posada, unde nu mai sunt coloane de autovehicule, valorile de trafic fiind în limitele normale în prezent pe acest tronson de drum.