Minivacanţa de Sf. Maria. Românii au luat cu asalt Autostrada Soarelui

Cu ocazia minivacanţei de Sf. Maria românii au ales ca destinaţie litoralul Mării Negre. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române recomandă conducătorilor auto care se deplasează pe sensul către litoral al Autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa săruleze cu prudenţă sporită, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte şi să nu efectueze manevre periculoase, întrucât pe acest sens de deplasare, circulaţia rutieră este la această oră foarte intensă.

RomaniaTV.net
15 aug. 2018, 05:54
Minivacanţa de Sf. Maria. Românii au luat cu asalt Autostrada Soarelui

De asemenea,  două persoane au fost rănite miercuri dimineaţă, în urma unui accident care a avut loc pe centura Capitalei, în urma ciocnirii dintre un tir şi o autoutilitară, traficul fiind oprit.

În urma impactului, pepenii din autoutilitară s-au împrăştiat pe carosabil. Poliţiştii rutieri deviază traficul prin parcarea benzinăriei Lukoil, din apropiere.

CentrulINFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informeazăcă în judeţul Ilfov, circulaţia rutieră pe şoseaua de centură a Capitalei a revenit la normal. Traficul fusese întrerupt pe sensul către Otopeni al tronsonului Voluntari – Otopeni, din cauza unei coliziuni între un tir şi o autoutilitară.