Minor urmărit penal, după ce a agresat un poliţist şi a avariat o maşină de Poliţie

Un minor este urmărit penal de procurorii suceveni după ce a agresat un poliţist, l-a ameninţat cu moartea şi a avariat o maşină de Poliţie, el fiind cercetat sub control judiciar pentru faptele sale.

RomaniaTV.net
12 feb. 2018, 12:52
Minor urmărit penal, după ce a agresat un poliţist şi a avariat o maşină de Poliţie

Potrivit unui comunicat de luni al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, procurorii au dispus urmărirea penală şi au instituit controlul judiciar pentru o durată de 60 de zile faţă de minorul Mugurel-Emanuel Mazarache pentru comiterea a două infracţiuni de ultraj şi o infracţiune de distrugere.

Anchetatorii au stabilit că, pe data de 3 februarie, un echipaj de Poliţie a intervenit la un incident petrecut în satul Şcheia. Cu acest prilej, minorul l-a agresat pe unul dintre cei doi agenţi de poliţie sosiţi la locul intervenţiei, lovindu-l cu pumnul în zona obrajului stâng şi i-a ameninţat cu moartea pe cei doi poliţişti.

De asemenea, el a lovit cu o scândură de peste doi metri, autospeciala de poliţie care a intervenit la incident, cauzând astfel distrugeri la nivelul parbrizului şi a rampei de semnalizare.

Procurorii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc incidentul.