Minora dispărută din Giurgiu, descoperită în locuinţa iubitului

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu au depistat pe Cîinaru Mihaela, de 17 ani, minoră dispărută, plecată voluntar, în data de 11.02.2014, de la domiciliul persoanei care o avea în supraveghere, creştere şi educare.

19 feb. 2014, 16:15
Minora dispărută din Giurgiu, descoperită în locuinţa iubitului

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate de poliţiştii de la Compartimentul Urmăriri, pe raza municipiului Giurgiu şi a comunei Stăneşti, judeţul Giurgiu, au fost obţinute mai multe date şi indicii care i-au condus la ipoteza că minora se află pe raza comunei Vlădeni, judeţul Dâmboviţa, la părinţii unui tânăr cu care aceasta avea o relaţie de prietenie mai veche, scrie giurgiu-net.ro.

Citeşte şi Declaraţiile TATĂLUI IULIEI IONESCU după ce fiica sa a fost găsită: Bucuria mea este mare

În colaborare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, a fost identificată locaţia minorei, iar la data de 18 februarie a.c., aceasta a fost preluată de poliţiştii Compartimentului Urmăriri de la I.P.J. Giurgiu şi predată reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu.

Citeşte şi IULIA IONESCU A FOST GĂSITĂ. Află în ce mănăstire s-a ascuns

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că minora nu a fost victima vreunei infracţiuni.