Minore sechestrate şi obligate să se prostitueze în Craiova. Trei traficanţi au fost reţinuţi

Trei persoane au fost reţinute la Craiova pentru trafic de minori. Cazul a ieşit la iveală după ce o fată de 15 ani a reuşit să scape din apartamentul în care era sechestrată şi a sunat la 112.

RomaniaTV.net
12 nov. 2012, 09:43
Minore sechestrate şi obligate să se prostitueze în Craiova. Trei traficanţi au fost reţinuţi

Adolescenta care provine dintr-o familie foarte săracă le-a spus poliţiştilor că a fost acostată de un bărbat care a convins-o să meargă împreună într-un apartament, deoarece vrea să-i vorbească despre un loc de muncă. Minora a fost astfel sechestrată şi obligată să întreţină raporturi sexuale cu zeci de bărbaţi.

După patru zile fata a reuşit să scape din apartament şi a sunat la 112 cerând ajutorul poliţiştilor. Cazul a fost preluat de procurorii DIICOT care i-au identificat pe cei trei traficanţi, doi bărbaţi şi o femeie. Duminică seara, traficanţii au fost prinşi de poliţişti şi introduşi în arestul Inspectoratului de Poliţie pentru trafic de persoane şi lipsire de libertate.

Anchetatorii au stabilit că femeia care făcea parte din grupul de traficanţi se prostitua şi ea în schimbul unor sume de bani.