Minorele abuzate SEXUAL în tabăra de copii sunt TRAUMATIZATE. Fetiţele primesc ajutorul PSIHOLOGULUI

Fetele abuzate sexual într-o tabără de la Râşnov sunt consiliate de un psiholog. Cea în vârstă de 11 ani este cea mai afectată de trauma provocată de paramedicul care s-a dat drept medic ginecolog.

RomaniaTV.net
27 aug. 2014, 06:40
Minorele abuzate SEXUAL în tabăra de copii sunt TRAUMATIZATE. Fetiţele primesc ajutorul PSIHOLOGULUI

Fetiţa de 11 ani din Braşov care a fost molestată de un paramedic într-o tabără la Râşnov este foarte afectată de cele întâmplate. La fel şi părinţii ei. De aceea merg împreună la consiliere psihologică.

„Nu se poate ca un om trecut de 50 de ani sau 55, cât are, să recurgă la o fetiţa de 11 ani la un astfel de tratament. Reiese clar că a avut loc acest abuz, reiese clar ca a fost agresată sexual. Fata este traumatizată. Noi am facut o consiliere cu fetita cu parintii, mama, tata…”, a declarat Ghergeh Durna, directorul Direcţiei de Protecţie a Copilului din Braşov.

Citeşte şi Lucruri pe care nu ţi le spune ginecologul

Şi alte două minore molestate de paramedic sunt consiliate. Între timp, ancheta poliţiştilor se extinde. Anchetatorii verifică dacă paramedicul a recurs la astfel de gesturi faţă de fetiţe în alte tabere în care a fost angajat.

Miercuri după amiază, o altă fetiţă care fusese abuzată la rândul ei, tot în tabără, a depus plângere la poliţie împotriva aceluiaşi paramedic. Fetiţa nu avusese curajul să vorbească despre acest lucru, dar s-a inspirat de le cele trei fetiţe care l-au denunţat pe bărbatul care le-a agresat sexual.

Medicul are o istorie mai veche de abuzuri sexuale comise asupra minorelor. S-a aflat că şi în tabăra anterioară s-a întâmplat la fel şi cu fete mai mari. Persoana respectivă susţinea ca este medic ginecolog şi le-a indus faptul că el este medic şi că nu trebuie să se ferească de el.

Directorul taberei din Râşnov îşi face reproşuri că l-a angajat pe bărbat. El spune că s-a bazat pe referinţele foarte bune.

Tabăra a fost organizată la începutul lunii august, însă fetele nu au suflat nicio vorbă până acum, de ruşine. Bărbatul de 56 de ani este cercetat în libertate pentru corupere de minori.