MINUNE în China. Un bebeluş declarat mort şi-a revenit chiar înainte de incinerare

Un nou-născut din China, care a fost declarat mort de către medici, s-a salvat de la incinerare izbucnind în plâns în crematoriul unei firme de pompe funebre, conform presei chineze.

21 nov. 2013, 06:43
MINUNE în China. Un bebeluş declarat mort şi-a revenit chiar înainte de incinerare

Părinţii copilului, care este mai mic de o lună şi grav bolnav, au acceptat să i se oprească tratamentul ce-i era acordat în spitalul pediatric din provincia Anhui (estul Chinei), conform agenţiei Xinhua, preluată de Agerpres. În consecinţă a fost eliberat un act de deces, iar micuţul de sex masculin a fost trimis unei firme de pompe funebre pentru a fi incinerat. Din fericire, angajaţii acestei firme au fost alertaţi la timp de plânsetele copilului.

Agenţia chineză de presă nu a precizat cât timp a trecut până când s-a descoperit că micuţul nu este mort şi nici când trebuia să aibă loc incinerarea. Micuţul a fost imediat trimis înapoi la spital şi primeşte în prezent îngrijiri medicale.

Micuţul s-a născut cu o malformaţie congenitală a sistemului respirator, conform Xinhua.

În urma acestui incident a fost deschisă o anchetă, fiind vizaţi un medic şi o asistentă, conform unor surse din cadrul spitalului pediatric din Anhui.

Citeşte şi MIRACOL în COLUMBIA: Un bebeluş declarat MORT după naştere a ÎNVIAT în morga spitalului VIDEO