Minunea lui Dumnezeu: O fetiţă de 3 ani, singura supravieţuitoare dintr-un avion care s-a prăbuşit

Accidentul s-a produs acum o lună, când un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Rusia. O fetiţă de numai 3 ani care se afla în avionul morţii a fost singura supravieţuitoare.

17 ian. 2018, 20:03
Minunea lui Dumnezeu: O fetiţă de 3 ani, singura supravieţuitoare dintr-un avion care s-a prăbuşit

Numele micuței Jasmina Leontieva a ajuns pe buzele tuturor, fetița fiind singura supraviețuitoare a catastrofei. În vârstă de 3 ani, Jasmina nu-și amintește absolut nimic, așa că, din fericire, nu se poate vorbi despre o traumă psihică. Spre binele ei, din memorie i s-a șters totul. Nu ține minte căderea, nu știe că toți cei din jurul ei au murit, nu știe cât a plâns până să fie găsită.

Eechipele de salvare nu mai aveau nicio speranță să găsească pe cineva în viață. Dar fetiţa s-a salvat până la urmă pentru faptul că a fost auzită plângând. 

Dumnezeu a fost de partea ei. Echipele de salvare au reuşit să o salveze datorită plânsului ei. A scăpat aproape nevătămată, cu excepţia unei fracturi la un picior.

Citeşte şi Trei persoane au murit în urma prăbuşirii unui avion

„Cred că e un miracol că a supraviețuit? Cu siguranță e! A fost dorința lui Dumnezeu”, a spus medicul Nikolai Ribaciuk. „Din punct de vedere medical, a scăpat foarte ușor”, a precizat el.

Supravieţuire miraculoasă

Fetița a fost ocrotită de o profesoară prezentă în avion, Olga Laponnikova. Femeia în vârstă de 44 de ani a ocrotit-o pe copilă cu propriul trup când a văzut că avionul pierde din înălțime.

E clar, spune toată lumea, că Jasmina a avut un înger păzitor. Și nu e prima oară când acesta o ocrotește. Jasmina s-a născut prematur şi medicii credeau că nu va supraviețui. A stat cu ventilaţie artificială o lună.  „Dumnezeu nu a lăsat-o să moară. Și apoi să cadă din cer de la o asemenea înălțime… să fie singura supraviețuitoare”, se miră mătușa ei. Mama fetiței, Maria Leontieva, de 32 de ani a spus că fiica ei a fost protejată de îngerul său păzitor. Despre profesoara care a protejat-o, mama micuţei se roagă ca Dumnezeu s-o odihnească în pace.

Avionul în care se afl fetiţa a căzut de la aproximativ 100 de metri.