MINUNI ÎNFĂPTUITE de ARSENIE BOCA. Cum au scăpat două persoane de boli incurabile după o vizită la PRISLOP

Multe persoane vorbesc de minunile făcute de părintele sfânt Arsenie Boca. Vorbesc de minuni auzite de la un prieten, care a auzit de la un alt prieten şi tot aşa. Pe un forum, câţiva oameni vorbesc despre minunile înfăptuite de Sfânt pentru familiile lor şi chiar pentru ei. 

18 oct. 2014, 12:46

Forumul cu pricina a fost deschis pentru ca românii care cred în părintele Arsenie Boca să se poată exprima şi a împărtăşi minunile cu alţii care cred sau care nu cred. Unii oameni spun că Sfântul Ardealului a făcut pentru ei mai multe minuni.

Sunt convinsa ca majoritatea au trecut cel putin odata pe la mormantul parintelui de la Prislop. As vrea sa vorbim despre acest sfant, inca necanonizat al Ardealului. Pe mine, ma incearca emotii puternice ori de cate ori merg acolo si merg sa ma rog la Mormant. Atatea minuni s-au intamplat in viata mea, prin rugaciunile parintelui Arsenie”, a scris o doamnă care a deschis topicul forumului. 

Citeşte şi PROFEŢIILE lui ARSENIE BOCA despre schimbarea care va ZDRUNCINA din temelii Biserica Catolică

Soţ vindecat miraculos

Una dintre cele mai importante minuni a fost făcută în anul 2008. „Sotul meu se imbolnavise de o boala foarte grea. Dupa 3 saptamani de spitalizare, medicul a considerat potrivit sa il lase acasa, considerand ca dragostea si caldura familiala, precum si ingrijirea atenta ii pot face mai mult bine decat un pat de spital. Cu toate ca era foarte slabit, l-am rugat sa mergem cu fratele lui la Prislop, era 27 noiembrie. Cu mare greutate am pornit la drum a doua zi, dis de dimineata. Nici acum nu stiu cum am reusit sa trecem de toate masinile care erau parcate si sa ajungem chiar la poarta manastirii. Am intrat, am stat la sfanta Liturghie apoi am mers sus la mormant. Prin voia parintelui, ni s-a facut loc sa mergem in fata (eu eram insarcinata in 7 luni). Sotul meu a inghenuncheat si s-a rugat. Cat a stat asa nu stiu. Cand s-a ridicat, era alt om. Fata ii era strabatuta de o bucurie si o lumina. Nu mi-a zis nimic decat :hai sa mergem. Abia cand am ajuns jos mi-a zis: toata slabiciunea din trup mi-a trecut. Imi simt capul usor si ma simt mult mai bine. La intoarcere a putut chiar sa conduca masina aproape 200 km„, a mai povestit femeia. 

Citeşte şi PROFEŢIE CUTREMURĂTOARE! Sfântul care i-a spus lui Ceauşescu, ÎN FAŢĂ, CUM şi CÂND VA MURI

Minunea a fost confirmată de medici. „Am mers apoi la control. Medicul nu i-a venit sa creada. A zis: „parinte, boala dvs se vindeca foarte greu, uneori e nevoie chiar de ani. Cum se poate sa va fi revenit asa repede?”. I-a spus ce s-a intamplat si medicul, care era un om credincios, a recunoscut ca a fost o minune”, a precizat doamna. 

Acelaşi Arsenie Boca, o altă minune

O altă domană spune că a trăita ea personal o minune înfăptuită de nimeni altul decât Arsenie Boca. „O minune a parintelui Arsenie traita de mine….s-a intamplat acum 4 ani cand fiind diagnosticata cu cancer limfatic stadiul 3, incepusem curele de chimioterapie, ma simteam foarte rau, ma deplasam ajutata de altii, mama m-a luat cu ea intr-un pelerinaj la mormantul parintelui Arsenie. Ajungand la Manastire mama mi-a spus sa merg si eu sa ma ating de mormantul parintelui Arsenie. Dar cum sa ajung pana acolo, daca eu la cel mai mic efort picam jos?! M-a ajutat mama de am urcat la mormantul parintelui, m-am rugat la mormant dupa care am venit SINGURA neajutata de nimeni, de atunci singura am mers la spital la chimioterapie…si in ziua de azi nu am nevoie de insotitor”, a povestit femeia.

Altă minune confirmată de medici

„Dupa minunea aceasta am fost la spital si in urma unei radiografii dr mi-a spus ca tumoarea mea (25cm) de pe inima si plamani disparuse”, a mai scris doamna pe forum.