Minuni la mormântul părintelui Iustin Pârvu REPORTAJ VIDEO

Miracole şi minuni divine în locuri pline de credinţă, noi dovezi ale minunilor de la Mănăstirea Petru Vodă din Neamţ au apărut la mormântul părintelui Iustin Pârvu.

09 dec. 2017, 10:31
Minuni la mormântul părintelui Iustin Pârvu REPORTAJ VIDEO

Călugării spun că totul este un semn că marele duhovnic este alături de credincioşi chiar şi după trecerea lui din această lume. „Dimineata apare un contur de om chiar acolo. Si seara mai apere ceva. Este curios pentru ca mai intai apare in zona capului, apoi se dezvoltă un corp uman”, spune un călugăr.

Citeşte şi Profeţia TERIBILĂ a unui apropiat de-ai părintelui Iustin Pârvu: „Vor fi cutremure îngrozitoare, vor muri oameni de furia valurilor”

Noua minune de la Mănăstirea Petru Vodă a apărut la mormântul în care îşi doarme somnul de veci părintele Iustin Pârvu, unul dintre cei mai mari duhovnici ai ortodoxiei româneşti. Pe geamul care acoperă mormântul apare condens doar deasupra capului părintelui, în rest, totul este curat. Iar la frig, picăturile de apă îngheaţă în forma trupului monahului.

Călugării din mijlocul pustietăţii au rămas uluiţi, cred că totul este o minune şi că părintele este unul dintre aleşii Domnului.

Urmăriţi întregul reportaj în video de mai jos.