Mioara Roman a IZBUCNIT în plâns de ziua ei din cauza Oanei

Fosta soție a lui Petre Roman a împlinit 75 de ani, aniversare pe care a petrecut-o în familie. Înainte de a se întâlni cu fiicele ei și de a primi flori și cadouri, Mioara Roman a citit mesajul publicat de mezina Oana pe pagina sa de socializare.

20 apr. 2015, 09:04
Mioara Roman a IZBUCNIT în plâns de ziua ei din cauza Oanei

Cu toate că mama ei folosește ocazional internetul, Oana Roman i-a spus pe Facebook tot ce avea pe suflet, scrie ziarulring.ro.

Citeşte şi Oana Roman REVINE pe micile ecrane. Află DETALII despre NOUL proiect

„Draga mea mamă, și acum, la 75 de ani, ești frumoasă! Îmi doresc și eu ca la vârsta ta să am tenul la fel de neted, privirea la fel de plină de viață, mintea la fel de luminată și statura la fel de dreaptă ca tine! Îți datorez totul, mamă, și nu știu dacă voi putea vreodată să te răsplătesc îndeajuns pentru tot! M-ai învățat să fiu bună, dreaptă, cinstită, să respect munca și pe semenii mei! (…) Și oricât de multe greutăți ai avut, ai reușit să rămâi demnă, dreaptă și frumoasă! (…) Îmi pare rău că prea des la tine mi-am urlat deznădejdea și durerile și tu mereu mi-ai dat putere! Și m-ai ajutat să sper și să merg mai departe! Te iubesc, mamă. La mulți ani! Îmi doresc ca Isabela să învețe de la tine ce am învățat și eu, ca să devină un om la fel de bun ca tine!”, a scris Oana. Și Mioarei Roman i-au dat lacrimile. „M-a făcut să plâng, sunt impresionată!”, a spus Mioara Roman.