Mirabela Dauer a răbufnit: „Să curgă carnea pe voi, să vă ia părul foc aşa cum le-a luat acelor copii”

Invitată la o emisiune de la Antena Stars, Mirabela Dauer a fost extre,m de dură în ceea ce priveşte drama terifiantă de la clubul Colectiv din capitală, acolo unde au murit 32 de persoane şi alte peste 140 au fost grav rănite.

RomaniaTV.net
05 nov. 2015, 12:51
Mirabela Dauer a răbufnit: „Să curgă carnea pe voi, să vă ia părul foc aşa cum le-a luat acelor copii”

„Aduceţi-i în faţa justiţiei pe cei vinovaţi, să curgă carnea pe voi, să vă ia părul foc aşa cum le-a luat acelor copii. Mă gândesc şi plâng aceşti copii de vineri noaptea. Noi ne risipim şi facem campanie electorală pe seama suferinţei acestor părinţi. Suntem răi, disperaţi. Gândiţi-vă la aceste victime, la doctori. Oamenii aceştia sunt nişte eroi. Mi s-a luat jumătate de suflet”, a spus reputata cîntăreaţă la emisiunea „Agentul VIP”. „De vineri noapte, sunt îngrozită şi disperată. Nu se înţelege nimeni cu mine. Aceşti copii sunt obişnuiţii rock-ului, iubesc muzica”, a mărturisit ea. Artista îl consideră vinovat de tragedie pe cel care s-a ocupat de artificiile din clubul morţii.

„Acest indivd care s-a ocupat de aceste pseudoartificii este criminalul. Să aflăm cine a pus artificiile. Nu cred că băieţii din club au pus artificiile. De vineri noapte, ascult şi mă umflu de durere şi plâng”, a afirmat vedeta.

România solidară: Imagini cutremuratoare după tragedia din Club Colectiv