Mirabela Dauer a recunoscut că a recurs la OPERAŢII ESTETICE VIDEO

Trucurile pe care le foloseşte Mirabela Dauer pentru a se menţine în formă. Vedeta recunoaşte că a recurs la operaţii estetice.

07 feb. 2015, 07:38

 Vedeta a recunoscut că ar face orice să se menţină tânără şi să arate cât mai bine, de aceea a apelat chiar şi la bisturiu, potrivit România TV.

Chiar dacă nu mai este la prima tinereţe, Mirabela Dauer reuşeşte să se menţină în formă. Şi spre deosebire de alte femei, artista a mărturisit că a apelat la serviciile clinicilor de înfrumuseţare.

Am avut două operaţii, am fost la domnul profesor Lascăr şi mi-am făcut guşa fiindcă slăbiosem foarte tare şi îmi atârna o guşă, o piele. Mi-am făcut şi lipo şi atât. Dacă aş putea mi-aş face toate operaţiile de pe lume. Uite aicea vreau, să-mi refac sânii, nu să-mi pun silicoane că slavă Domnului. Eu am grijă de mine. Nu mă simt frumoasă şi ca să mă simt frumoasă trebuie să am grijă de mine şi atunci am grijă de mine. Nu mă machiez, nu pierd nopţi, nu fumez, mă duc la cosmetică în fiecare lună de o viaţă, de la 25 de ani, fac masaj de 3 ori pe săptămână de o viaţă şi cam atât că altele mai multe nu am făcut„, a declarat vedeta.

Citeşte şi CASA DIN POVEŞTI a Mirabelei Dauer. Cum arată vila de 200.000 de euro a artistei VIDEO