Mirabela Dauer: Şi astăzi a căzut cortina… Drum bun, Cristina Stamate!

Cântăreața Mirabela Dauer vorbește, într-un mesaj postat pe Facebook, despre relația de prietenie dintre actrițele Stela Popescu și Cristina Stamate și despre cum au fost deosebit de apropiate în momentele grele prin care au trecut.

RomaniaTV.net
27 nov. 2017, 13:20
Mirabela Dauer: Şi astăzi a căzut cortina… Drum bun, Cristina Stamate!

„Of, Doamne!!! Atâția oameni buni au plecat la tine anul ăsta… Eu știu ce bune prietene erau Stela și Cristina, eu știu câtă grijă a avut, din toate punctele de vedere, Stela de Cristina în toată perioada grea în care boala a țintuit-o la pat… Eu mai știu că există o rânduială și că fiecare dintre noi are destinul scris acolo în cartea secretă dar mi-e atât de greu… Mi-e sufletul zdrobit și însângerat! Cu siguranță, Cristina a vrut să nu-și lase prietena singură și să o urmeze dincolo de stele. O să-mi lipsiți tare mult și mă rog la bunul Dumnezeu să vă dea liniștea acolo lângă el. Călăuzește-le drumul către Tine, Doamne, și dă-ne nouă, celor rămași, puterea de a merge mai departe! Și astăzi a căzut cortina… Drum bun, Cristina! Drum bun, Stela! Rămâneți veșnic în sufletul meu…”, a scris Mirabela Dauer.

Cristina Stamate a murit luni dimineaţă, la Spitalul Floreasca. Actriţa avea 71 de ani şi fusese internată în urmă cu câteva zile din cauza unor complicaţii. Sicriul cu trupul neînsuflețit al actriței Cristina Stamate va fi depus în foaierul teatrului cel mai probabil marți, urmând să fie înmormântată miercuri la Cimitirul Bellu, a anunţat actorul Alexandru Arşinel.