Mirabela Dauer SUPRAVIEŢUIEŞTE cu o pensie de 760 DE LEI

Declaraţie surprinzătoare! Mirabela Dauer a mărturisit că are o pensie de numai 760 de lei. După o carieră de zeci de ani în muzică, dacă nu ar avea în continuare cântări, Mirabelei i-ar fi greu să-şi ducă existenţa de pe o zi pe alta.

28 oct. 2014, 06:58
Mirabela Dauer SUPRAVIEŢUIEŞTE cu o pensie de 760 DE LEI

După ce a încântat generaţii întregi cu melodiile sale, Mirabela Dauer este nevoită să se mulţumească cu o pensie foarte mică de la stat.

„Eu am 760 de lei. E prima oara cand spun ce pensie am eu. Iarta-ma ca spun si nu am venit sa ma plang. Iata-ma ca sunt draguta, muncesc, ma alerg, ma duc cant, apar la televizor. Si ce sa fac eu acum? Sunt la tara batrani care au 100 de lei. Asta e. M-am nascut in Romania, iubesc tara asta, dar pacat ca e locuita”, a declarat Mirabela Dauer.

Şi cu toate că are o pensie atât de mică, Mirabela susţine că este o femeie împlinită, cu o viaţa frumoasă pe care o întreţine prin foarte multă muncă.

„Asta e pensia mea. Atat am meritat, atat mi-au dat. Eu ma duc la munca. Sunt fericita, muncesc si ii multumesc lui Dumnezeu sa ma tina asa zdrahoanca ca e bine”, a mai spus cantareata.

Mirabela Dauer şi-a făcut debutul în muzică la 16 ani şi, în scurt timp, a devenit una dintre cele mai iubite cântăreţe din România.