Miracol al vieţii în plină stradă. Trecătorii s-au strâns BULUC pentru a asista la acest eveniment unic FOTO

O femeie gravidă din Marea Britanie a intrat în durerile facerii în timp ce se afla la cumpărături. Deoarece nu a mai avut timp să ajungă la spital, ea a născut pe stradă, înconjurată de trecătorii care s-au îngrămădit să o susţină.

01 iul. 2014, 17:45

Evenimentul inedit a avut loc în oraşul Birmingham, din Marea Britanie, în cursul zilei de marţi, în faţa unui magazin de haine. Femeia a intrat în durerile facerii dintr-o dată, în timp ce se afla pe trotuar, reuşind să aducă pe lume o fetiţă sănătoasă înainte de venirea ambulanţei, potrivit Mirror.

Citeşte şi Caz UIMITOR: S-a dus la spital pentru o EXTIRPARE de OVARE, dar nu se aştepta să se întoarcă cu asta acasă

Mai mult, angajaţii magazinului au adus prosoape curate şi un cearşaf, încercând astfel să îi acorde un ajutor şi să îi ofere puţină intimitate proaspetei mămici şi bebeluşului său. Cu toate acestea, oamenii s-au strâns într-o mare grămadă până când la faţa locului a ajuns ambulanţa şi i-a transportat pe cei doi la spital.

Citeşte şi Doctorii şi asistentele au început să PLÂNGĂ de emoţie: Doi bebeluşi au ajuns pe lume ţinându-se de MÂNĂ FOTO

Mergeam pe stradă când am văzut o mulţime de oameni. Am crezut că este vorba de un artist, însă o tânără stătea pe trotuar şi încerca să nască. A durat câteva minute şi apoi cineva i-a pus bebeluşul în braţe în timp ce oamenii din jur au aplaudat„, a declarat un trecător.