MIRACULOS. Beyonce de România s-a vindecat în câteva ore, după bătaie. Guţă: Te-ai bandajat la oha

Beyonce de România pare că s-a vindecat miraculos după bătaia încasată miercuri de la Narcisa. Joi, blonda a apărut în emisunea lui Măruţă bandajată pe cap şi traumatizată de cele întâmplate. A doua zi, Beyonce de România a apărut din nou în emisiune, însă de această dată într-o stare foarte bună. Fără bandaje şi hotărâtă să-şi pedepsească agresoarea.

24 oct. 2014, 16:32

Un scandal monstru a avut loc miercuri seară între femeile lui Nicolae Guţă. Potrivit România TV, Narcisa a mers în Popeşti Leordeni, cu gândul de a o pune la punct pe Beyonce de România, actuala iubită a lui Nicolae Guţă şi mama celui de-al zecelea copil al manelistului. Se pare că reglarea de conturi nu s-a făcut doar verbal, cele două luându-se la bătaie.

„Nu pot să respir, nu pot să vorbesc, am o măsea ruptă. Mă doare spatele, am stat în uşă în momentul în care a început să o forţeze, iar când au spart geamul am simţit lovitura. O ţineam pe fata mea în braţe şi am rugat-o pe o prietenă să o ţină. Singura idee care mi-a venit a fost să sar de le fereastră şi să chem ajutoare. Când am vrut să aterizez, bărbaţii cu care a venit însoţită Narcisa m-au ţinut de păr, în timp ce atârnam de la geam. M-a pus să stau în genunchi ca să mă umilească, iar mama mea a fost ameninţată cu cuţitul”, a spus Beyonce în emisiunea lui Măruţă.

Câteva ore mai târziu, iubita lui Guţă părea că a găsit leacul miraculos scăpând de toate rănile.

Acuzată chiar de Guţă pentru tot circul mediatic, blonda a explicat de ce avea bandaje cu o zi înainte şi de ce vineri a apărut într-o stare mai bună. „Lasă, dragă! Nu a fost atât de rău. Te-ai bandajat la oha. Ia, arată bandajele alea! Ce ai atât de grav? Prea multe figuri”, i-a spus Guţă iubitei.

„Molarul meu, mi l-a spart. Am gingia spartă pe dedesupt. Mi-am pus bandajul ca să nu se umfle”, a replicat Beyonce.

Dupa ce a intrat cu forta in casa lui Beyonce, a batut-o crunt si i-a sustras si cateva lucruri, Narcisa Guta a ajuns pe mana Politiei. Vineri, aceasta a fost prezentata in fata instanţei cu propunerea de arestarea preventiva.

Vineri, sotia manelistului a fost retinuta pentru 24 de ore si dusa la audieri la Politia din Popesti-Leordeni. Dupa mai bine de cinci ore de audieri, aceasta a fost scoasa cu catuse din sectie si dusa la Parchetul de pe langa Judecatoria Cornetu, cu propunere de arestare preventiva.

Potrivit surselor din Poliţie, Narcisa nu a mers singură acasă la Beyonce de România, ci însoţită de trei bărbaţi care i-au furat banii şi bijuteriile. Imediat după agresiune, Mădălina Dumitriu a sunat la 112.

Motivul disputei dintre femei ar fi fost un telefon pe care Narcisa l-a primit din partea lui Beyonce în care blonda l-ar fi jignit pe Alberto, băiatul Narcisei cu Nicolae Guţă.

La faţa locului a fost şi un echipaj de Poliţie care a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cum au avut loc evenimentele şi cine sunt vinovaţii.