Mircea Albulescu, primul mesaj de pe patul de spital

"Actorul Mircea Albulescu este internat la noi în clinică, în stare stabilă, este conștient. Mai multe informații nu vă pot oferi, domnul Mircea Albulescu a dorit ca lumea să știe că este bine”, a declarat Alina Lupu, purtătorul de cuvânt al Institutului de Boli Cardiovasculare de la Pădurea Verde, pentru pressalert.ro.

25 nov. 2014, 11:16
Mircea Albulescu, primul mesaj de pe patul de spital

Mircea Albulescu s-a simțit rău în această dimineață, motiv pentru care a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Timișoara, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. Medicii spun că artistul în vârstă de 80 de ani acuza dureri în piept. „Mircea Albulescu a ajuns în UPU în această dimineață, era conștient, iar de aici a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare”, ne-a declarat Mihai Grecu, șeful Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Timișoara. Medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare nu doresc să facă publice informații despre starea îndrăgitului actor.

Citeşte şi: MIRCEA ALBULESCU, internat de urgenţă la Timişoara

Actorul Mircea Albulescu este internat la noi în clinică, în stare stabilă, este conștient. Mai multe informații nu vă pot oferi, domnul Mircea Albulescu a dorit ca lumea să știe că este bine”, ne-a declarat Alina Lupu, purtătorul de cuvânt al Institutului de Boli Cardiovasculare de la Pădurea Verde.

Mircea Albulescu a venit la Timișoara cu spectacolul „Bădăranii” al Teatrului Metropolis din București, care se află în turneu prin țară, reprezentația din orașul de pe Bega jucându-se aseară, pe scena sălii Capitol. Directorul Filarmonicii „Banatul”, Ioan Gârboni, susține că spectacolul a decurs perfect. „M-am întâlnit cu maestrul Albulescu aseară, înainte să intre în spectacol, și am stat de vorbă. Am planificat să vină din primăvară, să facem niște recitaluri de poezie. Era OK. Apoi a început spectacolul și nu a fost niciun semn că nu s-ar fi simțit bine”, a declarat Gârboni.