Mircea Badea, ATAC JOSNIC la adresa lui Cătălin Striblea: i-a urat încă un accident cerebral VIDEO

Mircea Badea i-a "urat" lui Cătălin Striblea un al doilea atac cerebral. Motivul este halucinant. Cu ceva timp în urmă, după operaţia foarte dificilă pe creier, moderatorul de la "Ultima Oră" l-a sfătuit pe Dan Voiculescu să strângă bani pentru Spitalul Bagdasar-Arseni, aflat într-o stare jalnică. România TV va sesiza CNA. 

RomaniaTV.net
07 feb. 2013, 16:32
Mircea Badea, ATAC JOSNIC la adresa lui Cătălin Striblea: i-a urat încă un accident cerebral VIDEO

Mircea Badea, realizatorul Antena 3, a lansat un atac fără precedent la adresa colegului de breaslă Cătălin Striblea. Badea a luat în râs accidentul cerebral al moderatorului de la ,,Ultima Oră”. Atacul vine după ce Cătălin Striblea l-a sfătuit pe Voiculescu să stea în frig şi să strângă bani pentru mobilă nouă în spital.

„În prima intervenţie a zis că domne că senatorul Voiculescu, desigur, că asta a fost primul lui gând când s-a trezit după moarte cum ar veni…deci murise un pic şi când s-a trezit cu gândul asta s-a trezit că Voiculescu senator cum ar veni din colegiul în care e şi Bagdasar Arseni, trebuia să stea în frig în faţa spitalului să strângă bani pentru spitalul care se chinuie într-o neagră pecingine”, a spus Badea.

Atacul lui Mircea Badea a continuat cu urări morbide şi josnice la adresa lui Cătălin Striblea. Chiar şi colegii de platou au pus capul în pământ după „delirul” ruşinos al realizatorului.

„Atunci la următorul atac cerebral al lui Striblea măcar să fie mobila Louis Philippe în Spitalul Hagdasar. Da, să sperăm, dar voi îl ştiţi pe ăla care semană cu Shrek, pe ala cu barba mare aşa striga Louis Philippe şi Louis Philippe făcea crrrr, era Striblea, mă. S-au gândit la mine, când o să fac şi eu atac cerebral şi o să fiu coleg cu Striblea să am şi eu pe ce să fac şpagatul”, a spus Badea în emisiune.

Curios, la doar câteva zile după declaraţia lui Striblea privind Spitalul Bagdasar-Arseni, Oana Stancu a prezentat în emisiunea sa investiţii de mai multe milioane de euro, chiar în mobila acelui spital.

„Peste 10 milioane de euro a reprezentat contractul pentru cumpărarea de echipament medical şi mobilier. Proporţia este interesantă, 2 milioane de euro pentru echipament, 8 milioane de euro pentru mobilier”, a spus Oana Stancu.

În urma acestui atac, România TV va depune o plângere la CNA.